Starting over

Back from holiday.

Ja, det var nok ikke det smarteste at starte min nye blog med at være fraværende en uge efter det første indlæg, men pyt-skidt for nu er jeg tilbage!

Fra den 15. oktober til i går, den 22. har jeg været i Egypten med mine to skønne veninder, Katrine og Anastasia. Det var verdens bedste ferie og jeg længes sådan efter at komme tilbage igen! Når jeg lige får fat i billeder og videoerne som pigerne har, tænker jeg at jeg vil lave et indlæg for hver dag jeg var dernede og de billeder der nu hører til.

Vi var i Hurghada og boede på et hotel der hedder Arabia Azur Beach Resort. Katrine havde været der 5 gange forinden, så at finde ud af hvordan vi skulle komme frem og tilbage fra lufthavnen og rundt omkring var ikke noget problem.

Men alt-i-alt, nu er jeg tilbage og jeg vil starte denne blog for real denne gang, så i er velkomne til at følge med i mit liv og hvad jeg har gang i, her.

– Henriette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Starting over